top of page

Spring on Special

Die Stellenbosch Slow Market bied "Lente op Afslag" markdag, op Saterdag 16 September van 09:00 tot 14:00 by die Ou Libertas-landgoed aan. Kortings en spesiale aanbiedinge vir die einde van die seisoen modereekse, kos, handgemaakte en organiese produkte.

Die mark verwelkom en vier die lente met afslag kospryse en spesiale aanbiedinge by elke stalletjie. Die gemeenskap word genooi om vars bestanddele, heerlike nageregte en lekker drankies te kom proe. Kom ontmoet die mense agter die tafels , deel n storie, en koop n lekkerny.

Die mark spog met 'n wye verskeidenheid artisans, straatkos, plaas produkte, vars blomme , lewendige musiek en sypaadjie-aanbiedinge vir 'n gesinsvriendelike dag van pret!

Klere en juweliersware by die mark sluit in; Megan B Handgestikte Leer sakke, Euvella suede en silwer juweliersware, KC ontwerp handgemaakte klere, Nika Kinderkleding, Stellies , Stellenbosch se geliefkoosde klere handelsmerk. Arnold-leerskoene vir mans sal op die mark wees met sy handgemaakte skoene van hoë gehalte.

Laat u kinders onder toesig speel in ons speelgrond terwyl u na hartelus inkopies doen!

Die Stellenbosch Talmmark, wat vir meer as 'n dekade voortdurend bedryf word, het meer as 100 handelaars, en is 'n herontdekking van die openbare mark en beoog om klein besighede te ondersteun wat gemarginaliseer word deur hoofstroomverkope.

Dit is gemeenskapsgeoriënteerd en geliefd in Stellenbosch, waar dit as 'n toonaangewende gourmetmark gevestig is.

Die Stellenbosch Slow Market is n "alle weermark" en n binnesaal en tente, bied 'n perfekte uitstappie, ten spyte van reënweer. Daar sal geen fooi wees vir toegang tot die mark soos gewoonlik nie, en voldoende parkering sal beskikbaar wees.

Vir meer inligting, besoek www.slowmarket.co.za, skakel + 27 21 886 8514, e-pos accounts@slowmarket.co.za of volg die gesprek op www.facebook.com/Slowmarket.

DAG: Saterdag, 16 September

TYD: 09:00 - 14:00

PLEK: Ou Libertas Landgoed, Stellenbosch

ADRES: Hoek van Oude Libertasstraat en Adam Tas Straat, Stellenbosch

Inskrywing: Gratis

Recent Posts

See All

Nederburg Slow Market

Slow Market Nederburg at Nederburg is at the historical Nederburg Wine Estate in Paarl, open every Saturday and Sunday from 9:00 to 15:00 come rain or shine. Slow down and enjoy, fresh country air, l

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page