top of page

Aarbei fees - n maand van aarbeie

AARBEI FEES STELLENBOSCH SLOW MARKET- Alle SATERDAE in November Die aarbei-seisoen sal amptelik op die Stellenbosch Talm mark gevier word in November, waar alles van vars geplukte aarbeie, aarbei-worsies, aarbei

-seepe en badsoute asook aarbei-plante sal wees. Ontmoet Suid-Afrika se koningin van aarbeie Kom ontmoet Suid-Afrika se koningin van aarbeie - aarbei boer Deonette Bourbos-Leftley, wat al meer as 31 jaar hierdie robynrooi skoonheid op haar 24-hektaar plaas in die Paarl het. Sy sê: "Ons aarbeie word met liefde gegroei en met trots oorgelewer. Hulle word deur die son geryp, en daarom is hulle plomp en soet en langer. " Deonette boer met 5 aarbeivariëteite - Fees, Eer, Vaardigheid, Monterey en Verbintenis, en verseker dat 6 uur nadat die aarbeie gekies is, hulle by die mark of ander kliënte is. Wat om te verwag by die Aarbeienfees Dr Gail Blake, eienaar van die Stellenbosch Slow Market, sê: "Besoekers kan Aarbei drankies verwag van Dr Juice, Aarbei pasteie en selfs Aarbei-brood van Fine Pastries. Native sjokolade sal lekker arbei sjololade verskaf , en almal moet ons Aarbei-burgers van Biscuit Grill probeer. En natuurlik sal daar aarbei fudge, aarbei sushi en selfs aarbei likeur van Kaapse likeur wees. Ollie's Worsies, wat nooit teleurstel met 'n verskeidenheid worsies van alle soorte nie, sal ook 'n unieke geskep aarbei wors verkoop. En dit is net 'n voorsmaak van wat verwag kan word. Bring die kinders ons het 'n wonderlike speelplek en baie kinder aktiwiteite '' Bo en behalwe dit, kan besoekers ook uitsien na baie ander kulinêre genot, verversings, boetiekwyne, oorspronklike kuns en nog baie meer. Daar is geen toegangsgeld aan die mark nie en daar is genoeg parkering beskikbaar. GEBEURTENIS: Aardbei fees by die Stellenbosch Slow Market DATUM: Elke Saterdag in November TYD: 09h00 tot 14h00 PLEK: Ou Libertas Landgoed, Stellenbosch ADRES: Hoek van Oude Libertasweg en Adam Tasweg, Stellenbosch TOEGANG: Gratis Vir meer inligting, besoek www.slowmarket.co.za of 021 886 8514. Sluit ook by die gesprek op Facebook (SlowMarket), Twitter (@TheSlowMarket), Instagram (SlowMarket) en Pinterest (SlowMarket).

Recent Posts

See All

Nederburg Slow Market

Slow Market Nederburg at Nederburg is at the historical Nederburg Wine Estate in Paarl, open every Saturday and Sunday from 9:00 to 15:00 come rain or shine. Slow down and enjoy, fresh country air, l

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page